Filet z ryby na parze

Filet z ryby na parze

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dowolnej ryby

  • cytryna

  • Koperek suszony Prymat

  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

  • Pieprz czarny mielony Prymat

  • warzywa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Filet z ryby na parze foto
Filety z ryby osuszyć z nadmiaru wody, skropić sokiem z cytryny oraz doprawić przyprawą do ryb oraz koperkiem.
Krok 2 - Filet z ryby na parze foto
Rybę ułożyć w parowarze wraz z ulubionymi warzywami (ja wykorzystałam mieszankę mrożonych warzyw).
Krok 3 - Filet z ryby na parze foto
Po około 15-20 minutach ryba powinna być gotowa.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
krystyna330 02.06.2014 19:33
Piękny i na pewno smaczny.
IZABELA29 02.06.2014 15:56
rzadko jadam takie ryby
idealme 02.06.2014 15:46
jaka to ryba/?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat