Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z pstrąga

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Ryba

filet z pstrąga 300 g
masło do smażenia
mąka pszenna

Marynata

sok z cytryny
Pieprz czarny mielony Prymat
gałązki rozmarynu 2 szt
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z pstrąga

Przygotowujemy marynate. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Wkładamy nasze filety i odstawiamy na pól godziny do lodówki. Nastepnie obtaczamy w mące i smażymy z obu stron. Wykładamy na talerz. Na góre rybki dajemy odrobine masełka by sie rozpuścilo na jeszcze gorącej rybce. Mniam! ;) Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak