Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z morszczuka w płatkach jaglanych

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z morszczuka 3 szt
płatki jaglane 50 g
jajko
mąka 3 łyżeczki
oregano 1 łyżeczka
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 łyżeczka
tymianek 1/2 łyżeczki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z morszczuka w płatkach jaglanych

Filety osuszamy, posypujemy przyprawami. Obtaczamy w mące, rozkłóconym jajku i płatkach. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 29.01.2013 20:25
bardzo pomysłowa panierka, musiał być pyszniutki :)
marcia7 17.01.2013 22:26
ciekawa ta panierka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak