Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z łososia w cieście francuskim

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 20 dkg
ciasto francuskie 1 opakowanie
jajko
sól do smaku
sok z cytryny
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z łososia w cieście francuskim

Filet z lososia umyć,wysuszyć ręcznikiem papierowym, lekko posolić,popieprzyć i skropić sokiem z cytryny.


Rybę zawinąć w ciasto francuskie (dowolnie)

piec w 180 stopniach około 35-40 miut


podawać gorące


SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

norweska20 12.03.2014 09:04
dla mnie poezja takie połączenie
karolina1869 14.01.2013 11:51
musi być pyszne
aisoglam 11.01.2013 05:11
Bardzo apetyczne danie :) Też w ten sposób piekę łososia.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak