Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka z szynką i serem
Kroki postępowania
Powstałą “papką”nacieramy filety z kurczaka i zostawiamy w lodówce na całą noc.
Pieczemy w temperaturze 180 stopni ok 45 minut.
Smacznego!!!
olej | 3 łyżki |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | do smaku |
czosnek | 2-3 ząbki |
filet z kurczaka | 2 szt |
szynka | 2 plasterki |
ser żółty | 2 plasterki |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: