Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka nadziewany pekinką i suszonymi pomidorami
Kroki postępowania
Opłukaną i osuszoną kapustę pokroić w drobną kostkę, przełożyć do miseczki.
kapusta pekińska | 2 łyżki-posiekana kapusta |
pierś z kurczaka | 150 gram |
suszone pomidory | 2 sztuki |
papryka zielona | 1/8 sztuka |
majonez light | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1/2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: