Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet z kurczaka na szpinakowej poduszce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: filet z kurczaka na szpinakowej poduszce

Filet z kurczaka kroimy w poprzek rozbijamy przyprawiamy sola i pieprzem.
Szpinak roztapiamy na masle z dodatkiem czonsku, dodajemy musztarde i doprawiamy sola i pieprzem , nastepnie dodajemy 4 duże łyzki śmietan i gotujemy chwile na wolnym ogniu. Filet smazymy na niewielkiej ilosci oleju. Wykładamy szpinak na talerz i układamy na nim filet
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak