Filet z karpia

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Czosnek suszony Prymat

  • sól

  • jajko

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • olej

  • karp

    4 filety
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Filety z karpia posolić i przyprawić granulowanym czosnkiem.
2. Panierować w rozbełtanym jajku i tartej bułce.
3. Smażyć na oleju.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ben-ka 19.07.2011 21:20
takiego karpia to ja bardzo lubię:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat