Przepis i sposób przygotowania na: Filet z botwinką
Kroki postępowania
Gotową botwinką oraz serem wypełniamy wnętrze filetów. Kieszenie zamykamy spinając wykałaczką lub patyczkiem do szaszłyków.
filet z kurczaka podwójny | 1 sztuka |
botwinka | 1 pęczek młodej |
ser żółty | ok. 5 dag |
koperek | mały pęczek |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | świeżo mielona |
olej | 2-3 łyżki |
Gotową botwinką oraz serem wypełniamy wnętrze filetów. Kieszenie zamykamy spinając wykałaczką lub patyczkiem do szaszłyków.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: