Filet w chipsach

Filet w chipsach

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    2
  • jajko

    2
  • mąka

    1/3 szkl
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety rozciąć na 2 kotlety. Lekko rozbić, przyprawić. Panierować w mące, jajku a następnie w rozkruszonych chipsach. Smażyć na rozgrzanym oleju po kilka minut z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Norgiusz 13.08.2013 10:58
nigdy takiego nie jadlem. Musze koniecznie sprobowac
Mona73 26.06.2013 22:06
ciekawa panierka
iwi 26.06.2013 21:53
Interesujące... . .

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat