filet solferino

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet rybny

    50 dag
  • sos worcester

    2 łyżeczek
  • Sól czosnkowa jodowana Prymat

  • koncentrat pomidorowy

    3 łyżki
  • masło

    10 dag
  • oliwki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

filety skropić sosem worcester i o panierować smażyć koncentrat wymieszać z papryką i masłem i solą czosnkową lukrownicą wycisnąć na plasterki cytryny udekorować oliwkami i ułożyć na rybie

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
KasiaK90 16.10.2011 09:46
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat