Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet ryby w cieście

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 2 szt
jajko 2 szt
mąka pszenna 0,5 szklanka
jogurt bałkański 3 łyżki
sól do smaku
pietruszka zielona

Przepis i sposób przygotowania na: filet ryby w cieście

Fileta umyć i pokroić na mniejsze porcje. Posolić. Jajka, mąkę i jogurt wymieszać. Dodać pietruszkę. Rybę obtoczyć w cieście i smażyć w głębokim tłuszczu na złoto.
Smaczności

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jozefinach 27.03.2012 10:11
Pyszności.
hastalavista 20.03.2012 14:56
smaczna :)
Kas2 20.03.2012 12:49
bardzo apetyczna
dwa pokoje z kuchnią 17.03.2012 17:39
pyszna rybka!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak