Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Feszerowane podudzia mięsem mielonym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podudzia z kurczaka 6-8 szt
mięso mielone 250 dkg
cebula 1 szt
sól
pieprz
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Feszerowane podudzia mięsem mielonym

Podudzia oddzielić od kości natrzeć ulubioną przyprawą do kurczaka i odstawić na 2 godz. w tym czasie drobno posiekać cebulę zeszklić na oleju dodać mięso mielone i chwilkę podsmażyć doprawić przyprawą do mięsa mielonego solą i pieprzem do smaku ostygniętym mięsem nadziewać udka z czepić wykałaczką z dwóch stron. Piec ok.1 godz w piekarniku.Podawać z ulubioną surówką i ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 24.10.2013 23:23
wyśmienity obiadek:-)
Zdzisław 10.04.2013 01:20
dla mnie smaczny obiad
Adamorek 10.04.2013 01:18
doskonały obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak