Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowany kurczak

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kurczak 1
kasza gryczana 1 woreczek
pieczarki 1/2 kg
mięso mielone 60 dag
jajko 1
pietruszka 1/2szklanki szklani
sól
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowany kurczak

Wysiagamy kosci z kurczaka. Przyprawiamy sola, pieprzem i majerankiem. zostawiamy na cala noc. Nastepnego dnia szykujemy farsz. Gotujemy woreczek kaszy. Pieczarki smazymy. Wszystko wystygnie i moieszamy z miesem mielonym dodajemy jajko, pietrusze, sol, pieprz i kucharka. Wszystko razem mieszamy i doprawiamy farsz wkladamy do kurczaka i piczemy ok 1.5 godziny w 180C

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 14.12.2013 00:23
na pewno smaczny
Monika10 07.12.2013 18:46
rewelacja kurczak
fotoviderek 05.08.2013 14:43
Smaczne danie :)
SmacznaPyza 04.08.2013 19:12
"wyciągamy kości z kurczaka" - komuś kto tego nigdy nie robił taki opis na pewno się przyda ... a ilość literówek we wpisie straszna ! niechlujstwo i tyle

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak