Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane udka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

udka 6 szt
sól
pieprz
śliwki suszone
przyprawa uniwersalna
masło

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane udka

udka myjemy i z każdej wyjmujemy kości w środek dajemy pokrojone śliwki wierzch nacieramy przyprawami. Przekładamy do rękawa na wierzch dajemy masło i pieczemy do miękkości. Pod koniec otwieramy by udka się zarumieniły

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 11.10.2013 20:59
tak jeszcze nie jadłam
Renataj 20.05.2013 23:53
Zestawienie mięsa i owoców to coś w sam raz dla mnie.
mariel78 13.10.2012 22:41
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak