Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane pieczarki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 20 sztuk
papryka czerwona 1 sztuka
serek almette 1 sztuka
sól do smaku
natka pietruszki 3 łyżki
ser żółty 8 (plasterki)

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane pieczarki

Kroki postępowania

1
Paprykę pokroić w drobną kostkę i natkę posiekać.
Do serka dodać paprykę, natkę, oraz posolić.
Wymieszać.
Krok 1 - Faszerowane pieczarki foto
2
Pieczarki oczyścić i odciąć ogonki.
Krok 2 - Faszerowane pieczarki foto
3
Farsz nakładać w kapelusze pieczarek
Krok 3 - Faszerowane pieczarki foto
4
Przykryć kawałkami żółtego sera.
Krok 4 - Faszerowane pieczarki foto
5
Piec w temp. 200 stopni przez 25 minut.
Krok 5 - Faszerowane pieczarki foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mariel78 08.12.2013 22:26
smakowita przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak