faszerowane ogórki

faszerowane ogórki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    6 szt
  • majonez

    2 łyżki
  • musztarda

    1,5 łyżki
  • szczypiorek

    do smku
  • pieprz

    do smaku
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania faszerowane ogórki

Jajka obrać,drobno posiekać .
Szczypiorek posiekać,dodać do jajek.
Dodać majonez,musztardę ,sól i pieprz.
Wymieszać. Ogórki przeciąć na pół,wydrążyć miąższ.
Pastą jajeczną nadziewać ogórki ( mogą być też konserwowe )

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (23)

gacopierz23 17.07.2013 22:39
smaczne nadzienie
Iwusia 09.05.2013 21:32
wygląda smacznie
traktorek 09.04.2013 16:43
bombowe pomysł na podanie
Magda60 25.03.2013 19:15
swietny pomysl
ankaryba 15.02.2013 11:17
ciekawy przepis :-)
Kulinarna Ja 10.02.2013 19:32
muszę je zrobić! :)
AURELKA 07.02.2013 16:03
fajna przekąska
Laila2786 05.02.2013 11:28
fajny przepis
Laila2786 05.02.2013 11:28
fajny przepis
jozefinach 31.01.2013 22:26
Nigdy nie jadłam takich ogórków.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat