faszerowane ogórki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki

    2 szt
  • jaja

    3 szt
  • szynka

    5 dag
  • rzodkiewki

    1 pęczek
  • twaróg

    2 łyżka
  • majonez

    1 łyżki
  • musztarda

    2 łyżeczka
  • posiekany szczypiorek

    1 łyżka
  • koperek

    1 łyzka
  • sól

    1 łyżeczka
  • pieprz

    1 łyżeczka
  • pomidor

    1 szt
  • rzodkiewka

    1 szt
  • sałata

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ogórki myjemy obieramy kroimy w ok 6 cm kawałki wydrążamy lekko solimy wewnątrz i osączamy z soku z twarogu majonezu musztardy i zieleniny robimy sos szynkę umyte rzodkiewki i ugotowane na twardo jaja drobno siekamy mieszamy z sosem doprawiamy do smaku i nadziewamy ogórki dekorujemy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat