Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka.

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
szynka gotowana 5 plastrów
majonez
rzeżucha
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka.

Jajka gotujemy ,studzimy,obieramy,kroimy na połowę,wyjmujemy żółtka. Żółtka kroimy w kosteczkę ,szynkę również,rzeżuchę kroimy ,łączymy wszystko razem ,doprawiamy i dodajemy majonez nakładamy w miejsce po żółtkach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 24.01.2014 18:42
bardzo lubię faszerowane jajka, pycha
Barbara13 24.01.2014 13:40
smaczne jajeczka
Piotr-21 24.01.2014 13:10
bardzo dobre
margaret 24.01.2014 12:28
smaczne:)))))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak