faszerowane jajka

faszerowane jajka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

g

kostka

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    10 szt
  • szynka

    15 dkg
  • korniszony

    2 szt
  • majonez

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

jajka gotujemy na twardo dodajemy. Oskubane jajka kroimy na pół wydrązamy żółtko, które mieszamy z majonezem i drobno pokrojoną szynką oraz korniszonami doprawiamy do smaku. Majonezu dajemy tyle aby otrzymać konsystencje masy ta masą faszerujemy jajka i posypujemy szczypiorkiem

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

aacaac

09.01.2012 07:56
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat