Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 5 sztuk
ogórek konserwowy 1-2 sztuki
majonez 1-2 łyżki
cebula 1 sztuka
natka pietruszki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka

Jajka ugotować następnie przekroić na pół i wyjąć delikatnie żółtka. Wymieszać je z majonezem, dodać pokrojonego w kostkę ogórka konserwowego, cebulę oraz posiekaną natką pietruszki. Powstałą masą napełniać białka jajek. Wierzch udekorować natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 04.07.2012 00:21
dobre
rosik93 18.02.2011 22:12
Świetne.
kochanyptysiu 14.02.2011 22:32
uwielbia faszerowane jajka!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak