Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
schab bez kości
2 kg -
musztarda
-
sól
-
pieprz
-
cebula
2 -
ogórki konserwowe
3 -
czosnek
3 ząbki -
pieczarki
40 dkg -
Papryka słodka mielona Prymat
-
Papryka ostra mielona Prymat
-
olej do smażenia
Przepis i sposób przygotowania Faszerowana rolada schabowa
Kroki postępowania

Schab przeciąć wzdłuż na pół nie docinając do końca (jak książka), następnie rozciąć od środka tak, aby rozkładał się na cztery płaty (musi zostać w jednym kawałku). Delikatnie rozbić, posypać solą i pieprzem.




Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się