Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowana pieczara indykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 sztuk
mięso mielone indycze 250 gram
sól do smaku
pieprz do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat do obtoczenia
jajko 1 sztuka
serek mascarpone do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowana pieczara indykiem

pieczarki pozbawiamy nóżek. kapelusze lekko obgotowujemy. mięso mielone z indyka łączymy z jajkiem. solą,pieprzem i serkiem maskarpone wszystko dokładnie mieszamy. kapelusze faszerujemy farszem i obtaczamy w bułce tartej. smażymy z każdej strony na rumiano. smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hahanka 09.01.2013 18:54
smakowity pomysł
kasienka23 06.01.2013 12:51
lubię takie połączenie
magdziorka6 06.01.2013 11:31
uwielbiam pieczarki
gottrina 06.01.2013 11:29
swietny przepis
PaniMISIOWA 06.01.2013 11:28
fajny pomysł na pieczarki
PaniMISIOWA 06.01.2013 11:28
fajny pomysł na pieczarki
Anna133 06.01.2013 11:05
ciekawe połączenie , indyk i mascarpone
Kuchareczka2 06.01.2013 11:04
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak