Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

faszerowana pieczara indykiem

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki
10 sztuk
mięso mielone indycze
250 gram
Sklep Prymat
sól
do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
Bułka tarta klasyczna Prymat
do obtoczenia
jajko
1 sztuka
serek mascarpone
do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowana pieczara indykiem

pieczarki pozbawiamy nóżek. kapelusze lekko obgotowujemy. mięso mielone z indyka łączymy z jajkiem. solą,pieprzem i serkiem maskarpone wszystko dokładnie mieszamy. kapelusze faszerujemy farszem i obtaczamy w bułce tartej. smażymy z każdej strony na rumiano. smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hahanka 09.01.2013 18:54
smakowity pomysł
kasienka23 06.01.2013 12:51
lubię takie połączenie
magdziorka6 06.01.2013 11:31
uwielbiam pieczarki
gottrina 06.01.2013 11:29
swietny przepis
PaniMISIOWA 06.01.2013 11:28
fajny pomysł na pieczarki
PaniMISIOWA 06.01.2013 11:28
fajny pomysł na pieczarki
Anna133 06.01.2013 11:05
ciekawe połączenie , indyk i mascarpone
Kuchareczka2 06.01.2013 11:04
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak