Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowana papryka.

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chińska mieszanka warzywna 450 gr
papryka czerwona 3 szt
ryż 200 gr
sos sojowy do smaku
Chili pieprz cayenne mielone Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana papryka.

Ryż ugotować wg przepisu, warzywa chińskie al dente. Wymieszać wszystko w garnku, dodac sos sojowy i troche pomidorowego (keczup, koncentrat), wbic jajkos, wymieszać i włożyć farsz do połówek papryk.
Piec ok 35min w 180C w piekarniku.
Można posypać serem pod koniec pieczenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 12.03.2016 13:01
lubię faszerowane papryki
Izka192 17.05.2015 20:22
apetyczna taka faszerowana papryka
Margo1 16.01.2015 09:30
Dawno takiej nie robiłam
Jagódka77 26.10.2014 15:40
pomysł wart wypróbowania, lubię nadziewane papryki
Ela15 23.10.2014 14:01
fajne nadzienie
Futka 14.10.2014 13:34
Uwielbiam faszerowaną paprykę, a Twoja wersja jest przepyszna :)
Megi 06.10.2014 12:16
uwielbiam:)
Kejti 06.10.2014 09:03
Bardzo lubię :-)
Wacław 05.10.2014 10:14
papryka to ulubione moje smaki !
Papryczka 04.10.2014 13:51
smaczna papryka
engie23 04.10.2014 12:58
apetycznie wygląda
Pani Domu 04.10.2014 12:35
apetyczna papryczka
asiczekz 04.10.2014 10:35
pysznie się prezentuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak