Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowana papryka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka 10 szt
mięso mielone 1 kg
jajko 1 szt
sól do smaku
Majeranek suszony Prymat
ryż 10 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana papryka

Mięso wymieszać z jajkiem, ryżem,solą pieprzem,i majerankiem.Papryki wydrążone z gniazd nasiennych , wypełniamy przygotowanym farszem z mięsa.Tak przygotowane papryki owijamy folią aluminiową i pieczemy w piekarniku ok.40 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 09.05.2012 10:50
rewelacja
mirosława4 02.04.2012 20:41
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak