Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolki biało-czerwone na szybko

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka czerwona 1 puszka
fasolka biała 1 puszka
ogonówka 20 dag
cebula 1 sztuka
Kucharek przyprawa do potraw 1/2 łyżeczki
sok pomidorowy 1 szklanka
olej 4 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolki biało-czerwone na szybko

cebulę i ogonówkę pokroić na większe kostki

na oleju zrumienić ogonówkę i cebulę

wodę z puszek fasolki odlać i wsypać fasolki do ogonówki

doprawić pieprzem,Kucharkiem

wlać sok pomidorowy i zagotować

często taką na szybko fasolkę lubię zjeść na kolację.......SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak