Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka zółta po mojemu

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa 500 gr
cebula 1 szt
cukier 1 łyżeczka
masło 2 łyżka
sól do smaku
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka zółta po mojemu

Zółtą fasolkę obieramy z koncówek myjemy wkładamy dogarnka z wodą.Do wody dodajemy sól,cukier,ipokrojonąw kostkę cebulę gotujemy koło 15minut najlepiej trzeba sprawdzać aby nie była za miękka.Ugotowaą fasolkę odsączamy .Masło stopić,fasolkę dać na talerz i posypać dowolną przyprawą do sałatek polac masłem,fasolkę mozna tez przygotować w misce.Ciepłą fasolkę podajemy do obiadu.

POLECAM ! ! !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 22.01.2014 20:48
z cebulką super :)
Mati13 05.12.2013 21:35
fajna wersja
Ola1young 21.11.2013 16:42
Smaczna do II dania :)
ankaryba 06.09.2013 08:20
mi smakuje :-)
adelajda 26.05.2013 12:29
lubię fasolkę
fotoviderek 22.04.2013 07:01
Lubię taką fasolkę :)
Alex_M 14.01.2013 12:30
kocham fasolke taka!
Angelika10 23.12.2012 00:05
bardzo lubię ;)
gusia1000 07.10.2012 17:50
Tak, dobra.
gosia56 05.10.2012 15:26
naprawdę pyszna polecam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak