Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka ze słoika

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola szparagowa
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka ze słoika

Fasole zagotować tak aby woda się "przewróciła". Zostawić ją na 24 godziny. Wylać wodę włożyć w słoiki i zalać wodą ze solą roztwór 1 łyżka soli na litr wody. Gotować pół godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monika1968 11.11.2012 14:19
W razie pytań pytajcie dokładnie o co
Henryka2 08.11.2012 18:01
I co dalej? Opis megaskrótowy.
monika1968 08.11.2012 16:52
Po prostu zagotować i wyłączyć :)
SmacznaPyza 07.11.2012 22:39
nic nie rozumiem - co to znaczy, że woda ma się przewrócić?!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak