Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka z sosem z tajeniczym składnikiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 kg
mięso mielone 500-600 g
cebula 1 szt
papryka 1 szt
tajemniczy składnik sos papryk 1 słojczek
sól, pieprz
olej
woda 0,7 l

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka z sosem z tajeniczym składnikiem

fasolkę obieramy i gotujemy w osolonej wodzie. Na patelce rozgrzewamy olej wkładamy podrobione mięso, pokrojona cebule i paprykę lekko doprawiamy wszystko podsmażamy i przekładamy do garnka z wodą gotujemy chwilkę i dodajemy tajemniczy składnik słoiczek sosu paprykowo czosnkowego -przepis podam jeszcze dziś- doprawiamy do smaku wszystko gotujemy kilka minut i nakładamy na talerz razem z fasolką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 09.12.2012 21:32
musi być pyszne
gosia561 14.09.2012 23:55
ciekawe połączenie
Ewelina38 11.08.2012 23:38
smakowicie wygląda
halina17 04.08.2012 17:12
dobra fasolka
Rafał10 04.08.2012 16:46
nigdy czegoś takiego nie jadłam... bardzo fajne połączenie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak