Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka z kurczakiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kurczaka wędzonego 2 udka
czerwonej fasoli 1 puszka
jaj na twardo 5 szt.
ogórków konserwowych (z puszki metalowej na wagę) 6-7 szt.
grzybków marynowanych 5-6 szt.
natki pietruszki 1 pęczek
majonez do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka z kurczakiem

kurczaka pokroić w kostkę razem ze skórką; jajka, ogórki i grzybki również kroimy; natkę pietruszki siekamy; z fasolki odlewamy zalewę i przemywamy wodą;
wszystkie składniki łączymy, dodajemy majonez, doprawiamy

wędzonego kurczaka można zastąpić polędwicą łososiową wędzoną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 08.01.2012 18:39
mniam
ewelina/bunia 28.05.2011 12:15
dobre
Koper 15.02.2011 19:06
fajne połączenie
wedith1 06.12.2010 22:20
smakowicie wygląda!
iwona332 21.09.2010 16:03
super
Aida 06.07.2010 10:38
tak wędzone mięsko jest super :)
Iwusia 17.06.2010 22:27
hehe nie wątpię, ale zjadłabym takie udko wędzone ;) super !
SmacznaPyza 17.06.2010 09:07
grzybki, ogórki, kurczak - wszystko lubię więc wypróbuję
Aida 10.06.2010 09:15
sałatka również smaczna :) polecam!
Iwusia 24.05.2010 21:35
mniam :) Śliczne zdjęcie z tymi udkami :D aż ślinka cieknie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak