Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka z kiełbasą duszoną z warzywami
Kroki postępowania
Kiełbasę przesmażamy, dodajemy cebulę i marchewkę.
fasola Jaś | 500 g |
kiełbasa śląska | 500 g |
cebula biała | 1-2 szt |
marchewka | 1 szt - duża |
olej do smażenia | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
sól i pieprz | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 3-4 ziarenka |
Majeranek suszony Prymat | |
oregano | |
cząber |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: