Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka z czarnymi oliwkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 70 dag
cebula 4 szt
posiekany szczypiorek 4 łyżki
szynka 10 dag
rosół 150 ml
czarne oliwki 20 szt
rozmaryn
Majeranek suszony Prymat
sól
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka z czarnymi oliwkami

Fasolę umyć, odłamać końce. Cebulę posiekać, szynkę pokroić w paski. Garnek wysmarować masłem i włożyć warzywa, szynkę, zioła, wlać rosół i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Oliwki obrać ze skórki i miąższ dodać do warzyw. Dusić na małym ogniu przez 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 21.01.2014 20:05
takiej jeszcze nie jadłam:)
Wojt@s
Wojt@s 11.10.2013 09:50
niezły przepis
caralajna 28.08.2013 07:31
pyszne są.
olkaaa 09.04.2013 07:34
bardzo lubię
dorotka0000025 21.02.2013 15:57
super
kate.500 29.12.2012 19:44
super
alaaa 08.06.2012 19:00
ciekawe,może wypróbuję
m1monika 03.04.2012 11:41
ciekawe połączenie :-)
mala2021 04.02.2012 06:37
fajne połączenie
Neetka90 24.12.2011 00:02
extra
Neetka90 24.12.2011 00:02
extra
Neetka90 24.12.2011 00:02
extra
Ania67 02.08.2011 13:38
moje smaki
Angelika10 09.07.2011 23:17
Pyszne.
joanna77 12.06.2011 17:34
mniamniuśne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak