Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka z bułką tartą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szaragowa dowolnie
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat pół szklanki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka z bułką tartą

Fasolkę wrzucamy na gotującą, osoloną wodę i gotujemy do miękkości.
Na patelni rozpuszczamy masło, a potem zasypujemy bułką tartą aż będzie w stanie stałym.
Odcedzamy fasolkę i posypujemy bułką z masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 20.08.2014 17:09
ta fasolka jest pyszna
Ela15 14.06.2014 14:19
uwielbiam taką fasolkę
Ada-Gaba 18.05.2013 12:19
bardzo lubimy
Andysz 18.04.2013 11:42
mmmmmm uwielbiam :]
pestka 16.12.2012 00:37
pyszna- już czekam na nowy sezon i świeżą fasolkę
Bernadeta1 16.12.2012 00:17
W sezonie na fasolkę często robię
ALAGOR 17.11.2012 08:43
fasolka do obiadu jak znalazł ;)
SmacznaPyza 12.11.2012 17:41
oj, nie umiesz robić bułeczki z masłem...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak