Składniki:
fasolka szaragowa żółta | 60 dag |
ser cheddar | 20 dag |
śmietana 12% | 1 szkl |
szczypiorek | 1 łyżka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
fasolka szaragowa żółta | 60 dag |
ser cheddar | 20 dag |
śmietana 12% | 1 szkl |
szczypiorek | 1 łyżka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: