Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 300 gram
pieczarki 12 sztuk
sok z cytryny do smaku
jabłko 1 sztuka
halibut 120 gram
natka pietruszki do smaku
ocet balsamiczny do smaku
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka
olej z pestek winogron 3 łyżki
woda 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa z pieczarkami

Fasolkę gotujemy i studzimy. Pieczarki kroimy w plasterki i skrapiamy sokiem z cytryny. Jabłko obieramy i ścieramy na tarce. Jabłko, fasolę i pieczarki mieszamy razem. Halibuta smażymy, rozdrabniamy i dokładamy do sałatki. sos: ocet, musztardę, olej i wodę mieszamy razem. Sałatkę polewamy sosem i posypujemy pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota71 29.09.2010 11:10
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak