Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z masłem i koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,50 kg
masło 3 łyżeczki
koperek 3 łyżeczki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z masłem i koperkiem

Fasolkę oczyścić, odciąć końce, wrzucić na posoloną wodę, gotować ok. 7 minut. odcedzić . Masło roztopić wrzucić koperek, wymieszać. Polać fasolkę masłem, podawać do obiadu albo solo na ciepło. Smacznego;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 07.01.2016 13:45
Lubię fasolkę.
Ela15 05.09.2014 14:21
uwielbiam taką fasolkę
Janina 24.08.2014 19:37
My również tę najbardziej lubimy i tylko taką sadzę, jest pyszna ;)
adelajda 24.08.2014 19:26
Właśnie tą fasolkę najbardziej lubię :))
Smaczna_B 24.08.2014 18:34
Jak ja uwielbiam tę fasolkę .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak