Składniki:
20 średnich krewetek (użyłam gotowanych) | |
2 garści fasolki szparagowej | |
2 ząbki czosnku | |
pół świeżej chili (lub więcej) | |
gruby szczypior | |
1 łyżeczka miodu | |
1 łyżka oleju arachidowego | |
1 łyżka gomasio (opcjonalnie) |
20 średnich krewetek (użyłam gotowanych) | |
2 garści fasolki szparagowej | |
2 ząbki czosnku | |
pół świeżej chili (lub więcej) | |
gruby szczypior | |
1 łyżeczka miodu | |
1 łyżka oleju arachidowego | |
1 łyżka gomasio (opcjonalnie) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: