Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z bułką tartą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 300 garście
masło klarowane 2 łyżeczki
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z bułką tartą

Fasolkę szparagową poodcinać końcówki, umyć u ugotować w lekko osolonej wodzie ok. 15 minut. Odcedzić. Na patelni rozgrzać masło, dodać fasolkę i posypać bułką tartą. Chwilę podsmażyć. Podawać do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 15.07.2015 11:36
lubię taka fasolkę na obiad
gosia56 15.07.2015 09:38
Akurat dzisiaj będzie taka na obiad;)
bertpvd 15.07.2015 09:14
ostatnio robiłem - świetne
jagoda5913 14.07.2015 22:12
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak