Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa z bułka tartą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 200 gram
masło
Bułka tarta klasyczna Prymat
Kucharek przyprawa uniwersalna
sól i pieprz
pieprz
Zioła prowansalskie suszone Prymat
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa z bułka tartą

Fasolę umyć, odciąć końcówki, gotować około 20 minut do miękkości w wodzie z dodatkiem soli i cukru. Na patelni rozpuścić niewielka ilość masła, dodać bułkę tartą. Smażyć kilka minut. Następnie dodać fasolkę i przyprawy: sól, pieprz, zioła prowansalskie, przyprawę Kucharek. Podawać jako dodatek do dania głównego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 23.06.2015 09:10
też już jadłam :)
iziona 21.06.2015 18:17
Uwielbiam, ale jeszcze w tym roku nie robiłam.
Czarnula666 21.06.2015 15:39
Uwielbiam fasolkę z bułką tartą :) Pycha!
Joannasz3190 21.06.2015 15:16
Pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak