Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z bułką tartą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 1/2 kg
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 łyżek
masło 5-6 łyżek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z bułką tartą

Fasolkę umyć, poobcinać końcówki i ugotować w osolonej wodzie. Masło rozpuścić na patelni i wymieszać z bułką tartą. Posypać fasolkę bułką, najlepiej smakuje na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AnielskaSlodycz 13.08.2013 20:36
proste i smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak