Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z bułką tartą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa 1/2 kg
masło 1/2 kostki
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z bułką tartą

Fasolkę szparagową umyć, odciąć końcówki i ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Odcedzić i wrzucić na patelnię z roztopionym masłem. Fasolkę obsypać bułką tartą i smażyć do zrumienienia. Podawać na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paniusiaewa 16.01.2017 18:21
Klasyczna fasolka i nie ma co liczyć kalorii, bo smak jest ważny.
junox 12.02.2013 20:56
moja ulubiona
pacpaw 04.02.2013 18:25
już nie mogę się doczekać sezonu na fasolkę
Motorek 31.12.2012 09:36
fajna
Krystyna32 27.12.2012 06:08
pycha
jozefinach 17.11.2012 17:55
Pyszności.
alaaa 09.11.2012 20:23
uwielbiam ,szkoda że już po sezonie
gusia1000 30.10.2012 12:58
Też tak robię. Głos oddany.
pajbek 30.10.2012 04:45
Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak