Składniki:
żółta fasolka szparagowa | 300 g |
mięso mielone wieprzowe | 300 g |
cebula biała | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
olej rzepakowy | |
sól i pieprz | |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
żółta fasolka szparagowa | 300 g |
mięso mielone wieprzowe | 300 g |
cebula biała | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
olej rzepakowy | |
sól i pieprz | |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: