Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa podana z masłem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szapragowa 20 dag
masło 4 łyżki
cukier 1 łyżeczka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa podana z masłem

Do rondelka wlewamy wodę. Dodajemy sól oraz cukier i zagotowujemy. Wrzucamy fasolkę szparagową i gotujemy kilka minut do miękkości. Ugotowaną, gorącą fasolkę szparagową wykładamy na talerz. Dodajemy po 2 łyżki masła na talerz. Czekamy chwilę aby masło się rozpuściło i gotowe. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 30.01.2013 09:14
Świetna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak