Fasolka szparagowa konserwowa na zimno

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    1 puszka
  • cebula

    1/2
  • olej

    2 łyżki
  • sok z cytryny

    1/2 łyżki
  • pieprz

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę osączyć z zalewy, pokrajać na kawałki długości 2-3 cm i wyłożyć na salaterkę. Posypać drobno pokrajaną cebulką. Polać sosem ukręconym z oleju, soku z cytryny i soli. Gotowe!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Mariusz10 11.04.2011 23:01
smacznie się zapowieda:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat