Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa "inaczej"

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 300 g
cebula 1 szt
czosnek 3 ząbki
kiełbasa śląska 400 g
pomidorki koktajlowe
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa "inaczej"

Fasolkę umyć ,pokroić w mniejsze kawałki i ugotować w osolonej wodzie.Odsączyć.
Cebulę obrać ,pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju,dodać posiekany czosnek(do podsmażonej już cebulki)Dodać fasolkę i pokrojoną w półplasterki kiełbaskę.Wszystko wymieszać i chwilę razem podsmażac aby wszystko było gorące.Na koniec dodać umyte pomidorki koktajlowe-w całości i wymieszać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 24.08.2014 08:56
pyszna kolacja
gibli 18.08.2014 09:52
smaczne danie:)
Stenka 17.08.2014 21:56
ciekawy przepis
irenka 17.08.2014 20:11
super przepis
MagdaXXX 17.08.2014 19:48
fajny pomysł tak jeszcze nie jadłam
Wiesława1 17.08.2014 19:34
Pyszne danie !!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak