Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLKA SZPARAGOWA DUSZONA

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 1 kg
cebula biała 3 szt.
czosnek 3 ząbki
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
pomidor 1 szt.
sól do smaku
pieprz do smaku
świeża mięta

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLKA SZPARAGOWA DUSZONA

Wykonanie:
Fasolkę umyć i zeszklić na oleju razem z pokrojoną cebulą. Dodać koncentrat pomidorowy, przyprawić do smaku i dusić pod przykryciem 15 minut. Smażyć do miękkości, posypać świeżą miętą i obłożyć pokrojonym pomidorem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia7 17.07.2013 22:01
ale smakowita fasolka
Kolorowa 17.07.2013 20:46
Ja też nie. Fasolka wychodzi miękka, czy raczej twarda ?
Czarnula87 17.07.2013 20:38
jeszcze tej wersji nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak