Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola szparagowa 80 dkg
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka
masło 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Strączki fasolki obrać z włókien i ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Rozgrzać masło na patelni, dodać bułkę tartą, wymieszać i jak się zrumieni polać masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maniek2 07.12.2011 15:24
super
Seba 13.11.2011 12:04
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak