Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Faslka szparagowa 1 kg
koncenttrat pomidorowy 2 lyżki
olej 4 łyżki
cebula 1 szt
cukier 1 lyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Fasolkę pokroić na kawałki cebulę obrać drobno posiekać,lekko przesmażyć na oleju dodać fasolkę koncentrat pomidorowy natkę i cukier podlać wodą i dusić na małym ogniu aż fasolka będzie miękka.Doprawić solą i pieprzem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 24.02.2012 08:46
pycha:)
Teresa19 28.12.2011 21:53
jest pyszna
rakow2
rakow2 21.12.2011 16:09
bardzo lubię szparagówkę z mojego ogródka
Lidia6 05.12.2011 10:03
bardzo fajny przepis
Rybciia 29.11.2011 23:48
super
Ewelina47 25.08.2011 07:57
nigdy takiej nie jadłam, ale chętnie spróbuję
kamilagorczyca 07.08.2011 15:09
fajny przepis na fasolkę
traktorek 06.07.2011 15:49
fajne
Mirka-Ludomila 17.04.2011 10:08
ciekawe
Grazyna0211 10.04.2011 13:52
smaczna
izapozdro 28.03.2011 20:48
bardzo lubię
zuzanna6 21.02.2011 07:26
prosty ,fajny przepis
gacopierz23 11.02.2011 09:40
nie przepadam za szparagowa, ale w twoim zestawie muszę spróbować brzmi zachęcająco
pacpaw 17.01.2011 16:41
Podobnie również i ja robię.
Grażyna13 03.01.2011 11:51
Fajna, musze spróbować !
ben-ka 12.12.2010 21:32
Takiej fasolki to ja jeszcze nie jadłam:)
mysza666 10.11.2010 13:43
A z czym to się podaje? Całkiem ciekawe:)
Elżbieta29
Elżbieta29 12.05.2010 23:59
ciekawy i prosty przepis , kiedyś zrobię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak