Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa
woda 1 l
ocet 1/2 szklanka
kolendra 1 łyżeczka
Gorczyca biała cała Prymat 1 łyżeczka
ziele angielskie 10 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Fasolkę oczyszczamy i kroimy na mniejsze kawałki. Blanszujemy. Gotujemy zalewę. Fasolkę przekładamy do słoików i zalewamy gorącą zalewą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cbeti 19.07.2011 10:43
a jak długo zagotowujmy?
Anna146 17.05.2011 07:22
ciekawe, wypróbuję tego lata

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak