Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,5 kg
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
cebula 1 sztuka
sól i pieprz 1 do smaku
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa

Cebulę obieramy, siekamy w drobną kostkę i podsmażamy do zarumienienia. Fasolkę obcinamy z końców i wrzucamy do garnka, następnie podlewamy odrobiną wody i gotujemy z dodatkiem soli, łyżki masła i cebulki. Przekładamy fasolkę do rondelka, dajemy bułkę tartą i zasmażamy. Doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak